Keratinebehandeling voor prachtig
glanzend haar

Keratine Kheratherapy hair Salon carmen Hengelo

Droog of pluizend haar weer glanzend en gezond!

De keratinebehandeling van Salon Carmen bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en geen formaldhyde. Het haar wordt intensief verzorgd en het resultaat is glanzender, pluisvrij en nuttige handelbaar haar. Maandenlang.

Wat is Keratine?
(van www.keratherapy.com, 2020)

Keratine is een van nature voorkomend eiwit in het lichaam lichaam, met name in je haar, nagels en huid. Het maakt deel uit van een familie van vezelige structurele eiwitten die scleroproteïnen worden genoemd en wordt gecategoriseerd als een 'beschermend eiwit'. Dit betekent dat keratine niet alleen veel sterker is dan veel andere soorten cellen in het lichaam, maar ook dat het een cruciale rol speelt bij het beschermen van specifieke cellen tegen schade en omgevingsstressoren. Zie keratine als een bouwsteen van mooi, gezond haar, huid en nagels, essentieel voor zowel de gezondheid als het uiterlijk van het haar.

Wanneer de buitenste laag keratine van je haar beschadigd is, kan het de 'schors' eronder gevoeliger maken voor schade door chemicaliën, heet gereedschap en omgevingsinvloeden. De cortex is waar de kracht, elasticiteit, proteïne en vochtgehalte van je haar allemaal worden ondersteund. Als gevolg van de schade kan de bovenste laag de cortex niet voldoende beschermen, met als gevolg droog, dof en broos haar. 

Deze meesten denken dat deze "schade" alleen in de meest dramatische scenario's voorkomt, terwijl er een grote kans is dat je je natuurlijke keratine dagelijks uitput. Warmtestyling, producten van lage kwaliteit, chemicaliën, onervaren kleur- of stylingtechnieken kunnen grote schade aanrichten aan je haar.

Gelukkig is er een reeks professioneel samengestelde opties voor haarverzorging en behandelingen voor keratine, speciaal ontworpen om je haar op te frissen en aan te vullen en de natuurlijke glans te herstellen. Zodra je meer te weten komt over de vele voordelen van keratine en welke keratineproducten het beste voor je zijn, zul je nooit meer terugkijken! 

Keratinebehandeling in de salon

Als je van plan bent je haar aanzienlijk zachter te maken en te straightenen / transformeren, is een behandeling in de salon uw ideale keuze. Hoewel het waar is dat deze behandelingen door velen als een investering worden beschouwd, geloven veel loyalisten voor keratinebehandeling dat het onmogelijk is om een prijs te betalen voor onberispelijk haar.

Keratinebehandeling bij Salon Carmen

Een keratinebehandeling krijg je bij Salon Carmen al vanaf € 231, -.
De uiteindelijke prijs verschilt per haartype en lengte. Voor meer informatie en een exact tarief verzoeken wij je een afspraak te maken.

Keratine Kheratherapy hair Salon carmen Hengelo
Keratherapy bij Salon Carmen Hengelo Enschede Twente

OPENINGSTIJDEN

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 9:00 - 18:00
Donderdagavond op afspraak
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 15:00
Zondag Gesloten

CONTACT / SOCIAL MEDIA

Staringstraat 152
7552LB Hengelo (Overijssel)
Tel. 074 243 6007
Mob. 06 427 350 54

© 2006 - 2024 - Salon Carmen - Disclaimer